"Valokuidun isä Uuraisilla"

  "Nuorten kesätyöllistämisen mestari"

"Hankeneuvos"

"Kättä pidempää"

"Nuorten kesätyöllistämisen mestari"

Työmies on perustajäsen Aittakioski Paunetin toiminnan aloittamisessa. Kioski avattiin vuonna 2000 työmiehen tekemän kesätyökampanja-aloitteen avulla. Kampanja oli kopioitu Keuruulta Leena Ikäläisen ideasta. Kioskilla on kuudentoista vuoden aikana päässyt kokeilemaan oikeaa työtä noin sata nuorta.

Suomi 100-vuotta kunniaksi oli tarkoitus juhlia Suomi 100-vuotta sadatta Paunetti-kioskimyyjää, vaan toisin kävi. Kunnanhallitus oli yksimielisesti vastaan arvokkaan nuorisotyön jatkamista Jokihaarassa. Työmies on toiminut 16 vuoden aikana 2,5 kk joka kesä työnjohtajana ja vastuuhenkilönä nuorille kioskimyyjille. Lisäksi kokemusta on 10 kuukautta työkokeilunuorten työnjohtajana toimimisesta ja 3,5 vuotta työnjohtajana kyläasianhoitajalle. Kaikki edellä mainittu on vapaaehtoistyötä eli voluntary work. Jos joku pistää paremmaksi voinpa sanoa "JOO JOO".

Nuorten eteen tehdyn työn lisäksi olen ollut vapaaehtoistyössä Aittakioski Paunetin, Kylätalo Talaksen, uuden varastorakennuksen, Minnan laavun ja Jokihaaran jääkiekkokaukalon rakentamisessa. kaikki voluntary work. Nuorten eteen tehtyä työtä katson myös olevan jääkiekkokaukalon ylläpito yli 20 vuoden ajan, hiihtolatujen kunnossapitoa kymmenen vuotta ja 2000 luvun alussa on tullut organisoitua kuusi nettileiriä.

 Kaikki voluntary work. Jos joku pistää paremmaksi voinpa sanoa: "JOO JOO".

www.työmies.fi

Päivitetty 22.04.2017